Seleccionar página

Format: et-post-format-gallery

EL MACABICH CELEBRA LA FESTIVITAT DE SANT JORDI 2023

La Comissió de Normalització Lingüística (CNL) del nostre institut ha organitzat, aquests dies, diverses activitats en el centre per celebrar Sant Jordi 2023.  L’alumnat de 1r i 2n d’ESO ha fet, amb el seu professorat de Llengua catalana i literatura, uns punts de llibre que han quedat exposats en el passadís de la biblioteca formant una bonica imatge d’aires literaris. Una altra interessant activitat, amb aquest motiu, ha estat la creació de cal·ligrames fets per alumnat de 3r d’ESO, també de l’assignatura de Llengua catalana i literatura, que han omplit de poesia visual la paret vermella del hall d’entrada de l’institut. Per la seva part, l’alumnat de 4t d’ESO, amb la seva professora de Plàstica, Manuela, han col·laborat a aquesta celebració amb la confecció d’un preciós drac que també ambienta el passadís de la biblioteca. 

Lee mas

L’EQUIP PITIÜSAT DEL MACABICH PARTICIPARÀ EN EL DESAFIAMENT CANSAT AMB L’EXPERIMENTACIÓ DEL LLANÇAMENT D’UN PROTOTIP DE SATÈL·LIT

L’Equip Pitiüsat de segon de Batxiller de l’IES Isidor Macabich s’ha unit recentment al Projecte CanSAT. Aquest projecte consisteix en la simulació d’un prototip de satèl·lit o sonda de la grandària d’una llauna de refresc, el qual serà llançat a 1 km d’altura i durant el descens es realitzarà una missió principal i una secundària. Aquesta prova competirà contra més instituts de les Illes Balears i fins i tot d’Espanya.

Lee mas

LES «DONES IL·LUSTRES» DEL 8 DE MARÇ EN EL MACABICH (FOTOGRAFIES)

Al nostre institut, l’IES Isidor Macabich, s’han preparat aquests dies, tot un seguit d’activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona, el 8 de març. En concret,  aquest dia hi varen anar a treballar  un bon grup de dones d’aquest centre caracteritzades de «dones il·lustres», com varen ser l’artista pintora Frida Khalo, de l’activista lluitadora pel sufragi universal, Matilda Joslyn Gage, l’escriptora Virginia Woolf, Ana Frank,  d’origen jueu, mundialment coneguda pel seu famós Diari on va deixar testimoni dels quasi dos anys i mig que va estar oculta dels nazis a Amsterdam durant la Segona Guerra Mundial, Irena Sendlerowa….

Lee mas

ENTREGA DE PREMIS DE LA GIMCANA 2023

El passat divendres, dia 3 de febrer, es va dur a terme, al pati de l’institut, l’entrega de premis als guanyadors de la Gimcana 2023. Na Lali Grau, junt amb la nostra directora, Maria Vidal, van ser les encarregades de nomenar els destinataris de la recompensa monetària, no només per haver fet una impecable actuació, sinó que també per haver conformat un bon grup a la Gimcana 2023. És un fet que, se’ls dona un guardó material, però tots sabem que el vertader premi d’aquesta festa és el sentiment d’orgull per haver participat i haver-ho fet el millor possible, i, donat el cas, haver guanyat.

Lee mas
  • 1
  • 2