Seleccionar página

EL MACABICH CELEBRA EL 8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA, AMB MÚLTIPLES ACTES

Per Inés Escandell i Alba Sarvisé (alumnes de 3r A)

Fotografia: Tona Sanchis

Al nostre institut, l’IES Isidor Macabich, s’han preparat aquests dies, tot un seguit d’activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona, el 8 de març. En concret,  aquest dia hi varen anar a treballar  un bon grup de dones d’aquest centre caracteritzades de «dones il·lustres», com varen ser l’artista pintora Frida Khalo, l’activista lluitadora pel sufragi universal, Matilda Joslyn Gage, l’escriptora Virginia Woolf, Ana Frank,  d’origen jueu, mundialment coneguda pel seu famós Diari on va deixar testimoni dels quasi dos anys i mig que va estar oculta dels nazis a Amsterdam durant la Segona Guerra Mundial, etcètera. Podeu trobar una ampliació d’aquesta informació a un altre article de la secció Notícies d’aquesta revista.

També dia 8 de març, a les 12 h, hi va haver, a la Sala d’actes, un recital de poemes  d’escriptores eivissenques musicats pel grup Mon&MarCel dirigit als  alumnes de primer i segon de Batxillerat d’aquest centre educatiu, amb el nom de POEMilla. Entre altres dones poetes  eivissenques hi va participar en aquest interessant esdeveniment la nostra benvolguda professora d’aquest centre Neus Cardona. També podeu trobar una ampliació d’aquesta informació a un altre article de la secció Notícies d’aquesta revista.

Altres actes varen ser:

  • El Departament de Geografia i Història va dur a terme una activitat anomenada Eivissenques. Dones d’aquí. La proposta era saber: «Qui són i a què es dediquen?» i es tractava d’unir cada fotografia amb el nom i la biografia de destacades dones eivissenques.
  • El dia 9 de març, de 8:55 h a 9:50 h, el Departament de Música va organitzar per tot l’alumnat que cursa aquesta assignatura una batucada.
  • El dia 10 de març, una «Cursa pel dret a ser nena»  (segona edició) organitzada pel Departament d’Educació Física. És va desenvolupar a la zona d’Es Raspallar entre les 12.10 h i les 14 hores.

 

CONTINUAREM INFORMANT…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *