Seleccionar página

ELS INEXPUGNABLES GUANYADORS DE LA GIMCANA 2023

Per Denisa Marian (alumna de 3r d’ESO)
 

La Gimcana de l’institut Macabich, forma part ja de la tradició dels darrers dies del mes de gener des de fa molts d’anys. Enguany hi varen participar més grups que mai, vam comptar amb vint-i-sis grups implicats en la festa. Però només sis foren els guanyadors.

Com és costum, després d’executar les actuacions al Saló d’Actes i fer les proves a Vila, tothom qui va voler va poder assistir a la festa del local musical LA SAL, on tothom va ballar i gaudir de l’ambient des de les 20.00 h fins que s’anunciaren els guanyadors d’aquesta celebració «macabea«, devers les 22.30 h.

El coordinador general de la Gimcana 2023, Salvador Ortiz, va començar comunicant el grup premiat per les Joves promeses, el qual va ser Els Asats 2. Després, va anunciar els guanyadors al millor suborn, El Llaüt de can Macabich. Seguidament, va expressar el grup guanyador a la millor actuació, sent el grup d’H2O6, i, per finalitzar, va transmetre els guanyadors als millors grups de la Gimcana 2023; quedant Macabeach, en primer lloc, els Gullivers en segon, i el grup d’H2O6 en tercera posició.

Posteriorment, el passat divendres, dia 3 de febrer, es va dur a terme, al pati de l’institut, l’entrega de premis als guanyadors. Na Lali Grau, junt amb la nostra directora, Maria Vidal, van ser les encarregades de nomenar els destinataris de la recompensa monetària, no només per haver fet una impecable actuació, sinó que també per haver conformat un bon grup a la Gimcana 2023. És un fet que, se’ls dona un guardó material, però tots sabem que el vertader premi d’aquesta festa és el sentiment d’orgull per haver participat i haver-ho fet el millor possible, i, donat el cas, haver guanyat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *