Seleccionar página

GRAN ÈXIT DE LA GIMCANA 2023, UN ORGULL PER A TOTS

Per Leire Martínez, Martina Marí, Clara Altadill i Clara Prieto (alumnes de 2n D d’ESO)

 

El passat divendres 27 de gener es va celebrar a l’IES Isidor Macabich d’Eivissa la famosa Gimcana del centre. Va ser un gran èxit perquè van participar més grups que mai: vint-i-sis grups en total, tots ells de gran qualitat; les proves a Vila van ser molt divertides i tothom s’ho va passar molt bé, i el colofó final va ser la gran festa al local musical anomenat La Sal, on es varen anunciar els guanyadors. Amb tot, va ser un gran orgull per a tots.

La gimcana va començar a les 9:00 hores del matí. Però a les 8.00 hores ja hi havia gent a l’institut preparant-se i fent les taules de suborns a la cafeteria, els quals ja s’entregaven des de feia tres dies (24 de gener). Arribades les 9:00 h, les actuacions varen començar pels alumnes de 1r d’ESO i varen acabar amb els de 2n de Batxillerat, encara que els que varen inaugurar les actuacions varen ser els professors, ballant la cançó Bloody Mary de Lady Gaga. Les cançons que més es varen sentir van ser Bajo del mar, de la pel·lícula La Sireneta; Agua, de J.Balvin i BZRP Music Sessions #53 amb Shakira, ja que el tema de la Gimcana 2023 era La mar de possibilitats per cuidar la nostra i estimada mar.

A les 11:30 h tocades els grups van baixar cap a Vila a fer les proves. Aquestes estaven distribuïdes pel passeig Vara de Rey, Dalt Vila i els voltants. Les proves consistien en activitats com anar a l’oficina de turisme, fer un TikTok, fer fotografies a monuments, problemes matemàtics… Hi havia proves pràctiques i teòric-pràctiques, i per acabar la famosa prova de Qui és qui? La gimcana va finalitzar una altra vegada a l’institut menjant els suborns preparats pels participants, on vàrem poder veure el seu nivell culinari.

A part dels suborns que varen preparar els alumnes, els professors van gaudir d’un extraordinari arròs de matances a l’hora de menjar, fet pels insignes professors veterans d’aquest institut: Toni Torres, Juanjo Torres, José Ángel Escandell i Toni Pons.

Per acabar, es va celebrar una festa al local de música i ball La Sal, des de les 20:00 fins a les 23:00, on va acudir gran part dels alumnes de l’institut i, per descomptat, els professors. Va haver-hi tantes persones que l’espai se’ns va fer petit. Va ser tot un èxit. Per finalitzar, a les 22:00 es van anunciar els premiats. Els absoluts guanyadors de la Gimcana 2023 van ser el grup de 2n de batxillerat Macabeach; en segona posició van quedar Els Gullivers; i en tercera posició H2O6. El premi a Grans promeses se’l van endur el grup d’Els Asats 2, de 2n d’ESO i el premi al millor suborn el van guanyar El llaüt de can Macabich, de 4 d’ESO. Tot i que els que no van guanyar cap premi no els va importar, perquè es van quedar amb la meravellosa experiència que van viure. El millor premi va ser compartir aquesta especial gimcana amb tots els companys i els professors de l’institut.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *