Seleccionar página

LA FESTA FINAL AL LOCAL DE MÚSICA LA SAL

 

Per Maria Pol i Lucía López (alumnes de 3r C d’ESO)
 

Per acabar un dia tan memorable com va ser el dia de la GIMCANA MACABICH 2023, els alumnes i professors del centre acudiren a la festa final organitzada per l’institut. Aquesta es va realitzar a LA SAL, un bar de copes musical localitzat al port d’Eivissa. Va començar a les vuit i va concloure a les 22:30 amb l’anunciament dels guanyadors de la Gimcana Macabich 2023.

 

Prop de les vuit es començaren a reunir els alumnes a la porta d’entrada del local. Tot plegat els professors varen deixar entrar als alumnes. L’entrada costava sis euros, amb l’entrada se’ns donava la possibilitat d’agafar de la barra un refresc gratuït. L’establiment tenia dues plantes amb dues barres corresponents per a poder demanar les begudes desitjades, a més,  hi havia dos banys a la primera planta. Hi havia llums de colors i música de reggaeton, una dada important és que a la sala de dalt, encara que hi havia calefacció, feia molta calor per tota la gent que hi havia acumulada movent-se. Però, no obstant això, alumnes i professors vam gaudir de la nit ballant i cantant tots junts.

 

Al voltant de les deu i mitja les llums es van encendre, indicant que s’apropava el moment més esperat de la nit, els anunciaments dels guanyadors de la Gimcana d’aquest any. Els professors demanaren silenci, però, hi havia molt de soroll per l’emoció del moment i va costar una mica, però a la fi en Salva va poder anunciar els guanyadors. Una vegada es va fer el silenci Salva va agafar el primer sobre blanc i en aquell moment tots estàvem molt nerviosos, amb la gran dubta de quin seria l’equip guanyador del premi «joves promeses» i al fi es va anunciar el primer guanyador. Així fins que es va arribar a l’últim premi i el més important, el guanyador de la GIMCANA 2023. Una vegada això tots van sortir del local i ens vàrem acomiadar.

 

Aquella nit tots ens ho vam passar molt bé i vam gaudir molt amb els nostres companys i professors.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *